11 Haziran 2023 Pazar

Uzaylılar Dünya'da

Eski istihbarat yetkilisi, ABD hükümetinin 'sağlam' uzay gemilerine sahip olduğunu açıkladı. Araç morfolojileri, atomik düzenlemeler ve radyolojik imzalar egzotik kökenlere işaret ediyor.


Tanımlanamayan Hava Olayları Görev Gücü'nün bir üyesi olarak görev yapan eski bir istihbarat yetkilisi Kongre'ye ve İstihbarat Topluluğu Genel Müfettişi'ne (ICIG) ABD hükümetinin elinde "insan kaynaklı olmayan sağlam ve kısmen sağlam araçlar" olduğunu açıkladı. 36 yaşındaki yetkili David Charles Grusch bir savaş gazisi ve açıklamaları hakkında The Debrief'e konuştu.

Tanımlanamayan Uçan Nesneler (UFO'lar) uzun zamandır Dünya dışı varlıkların Dünya'yı ziyaret ettiğine dair şüpheleri arttırmaktadır. Hükümetler bu olaylar hakkında büyük ölçüde ketum davranmış olsalar da, ABD'de Savunma Bakanlığı tarafından Tüm Alan Anomali Çözüm Ofisi'nin kurulması, paylaşılan bilgilerde bir miktar şeffaflık olacağı umudunu doğurmuştur.

Geçen yıl yayınlanan bir raporda, Ofis'in rapor edilen yüzlerce karşılaşmayı analiz ettiği ancak bunlar arasında uzaylı yaşamına dair herhangi bir kanıt bulamadığı belirtilmişti. Bu analizler üzerinde çalışan ekibin bir üyesinin ifşaatı şimdi hikayeye yeni bir boyut kattı.

David Grusch kimdir?

The Debrief'e göre David Grusch Afganistan'da muharip subay olarak görev yapmış ve Ulusal Jeo-uzamsal-İstihbarat Ajansı (NGA) ve Ulusal Keşif Ofisi'nde (NRO) çalışmış bir isim.

Grusch, 2019-2021 yılları arasında Tanımlanamayan Hava Olayları Görev Gücü'nde NRO temsilcisi olarak görev yapmış ve 2021-22 yılları arasında UAP analizi için NGA eş lideri olarak görev yapmıştır. Yani Grusch, garip manzaralar gördükten sonra heyecanlanan komplo teorisyenlerinin aksine, gizli bilgilere erişmiş ve UAP raporlarını açıklamaya çalışan analizlerin bir parçası olmuştur.

UAP ya da Tanımlanamayan Anormal Fenomen, ABD'nin UFO'lar yerine resmi olarak kullandığı terminolojidir ve ister havada ister denizde olsun her türlü anormal faaliyeti kapsar.


Grusch'un iddiaları nelerdir?

Grusch, ABD hükümeti, müttefikleri ve savunma müteahhitlerinin onlarca yıldır sağlam araçların yanı sıra kısmi parçaların da geri kazanımını yaptığını iddia etti. Bunların analizi, egzotik kökenli olduklarını, yani işin içinde insan dışı bir zeka olduğunu ortaya koymuştur.

Grusch ayrıca iddialarının araçların morfolojilerine ve malzemelerinin benzersiz atomik düzenlemeler ve radyolojik imzalar gösteren malzeme testlerine dayandığını söyledi. Grusch ayrıca bu bilgilerin Kongre'den yasadışı olarak saklandığını ve açıklamaları nedeniyle misillemeyle karşılaştığını da sözlerine ekledi.

Grusch'un iddialarını aktif olarak görev yapan ve emekli olan diğer istihbarat görevlileri de destekledi. Halen Ulusal Hava ve Uzay İstihbarat Merkezi'nde (NASIC) görev yapan ve UAP analizleriyle de ilgilenen Jonathan Grey, Grusch'un açıklamalarını doğruladı.

The Debrief'e konuşan Grey, "egzotik materyallerin" ele geçirilmesinin yalnızca ABD ile sınırlı olmadığını, çözümü olmayan küresel bir olgu olduğunu da sözlerine ekledi. "İnsan dışı zeka olgusu gerçek. Biz yalnız değiliz" dedi.

Ancak makalede bu kısmi ya da sağlam araçların depolandığı yer açıklanmıyor. Grusch bunlardan herhangi birini şahsen gördüğüne dair bir iddiada da bulunmuyor.

NASA, The Guardian'a yaptığı açıklamada, dünya dışı yaşama dair herhangi bir kanıt bulduğunu ve herhangi bir UAP'nin dünya dışı kökenlere sahip olduğunu reddetti.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder